Agrarisch Makelaar


agrarisch.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Agrarisch Makelaar
AgriTeam Makelaars
Www.agriteam.nl met dochtersites www.landelijk-wonen.nl en www.emigreerwijzer.nl is de site van agriteam makelaars. agriteam makelaars is een franchise formule voor zelfstandig agrarisch makelaars die zelfstandig een agrarische makelaardij runnen en hierbij ontzorgt en ondersteund worden door een centrale organisatie. de agrarische makelaars zijn specialisten in aankoop en verkoop van agrarische objecten (boerderijen, landbouwgronden en landelijke woningen). daarnaast verzorgen zij taxaties, emigratiebegeleiding en onteigening. de makelaars hebben ieder hun eigen werkgebied en opereren vanuit joure, uithuizen, zuidlaren, bellingwolde, dalen, emmeloord, obdam, olst-wijhe, vriezenveen, deurningen, ede, putten, lienden, horssen, sleeuwijk, ravenstein, overloon en bergen. de site laat een breed aanbod zien van agrarische objecten door het gehele land. daarnaast worden via de site ook objecten in het buitenland aangeboden. iedere vestiging van agriteam makelaars heeft ook een eigen site. de vestigingen worden genoemd onder de button vestigingen. bij iedere vestiging staan de personen genoemd per vestiging met daarbij de adresgegevens en websiteadressen. de site beschrijft de verschillende producten en diensten die de agrarische makelaars in de regio aanbieden.
http://www.agriteam.nl/

Ballast Agrarisch Onroerend Goed
Makelaardij in agrarisch onroerend goed. wij bieden landbouwgronden en percelen aan, melk en bietenquota, avbe aandelen en schuurbewaarquotum
http://www.ballast-aog.nl/

Bernheze makelaars & adviseurs
Bernheze makelaars en adviseurs in uden, voor al uw woning, bedrijfs panden of agrarische gebouwen makelaar en advies.
http://www.bernheze.nl/

Europe Ruris
Agrarische makelaardij Frankrijk.\r\nAdvies en begeleiding bij aankoop plattelands onroerend goed en bij overname of start van een agrarisch bedrijf in Frankrijk.
http://www.europeruris.com

Funda landelijk
Funda landelijk
http://www.fundalandelijk.nl/

Havinga Makelaardij
Havinga Makelaardij
http://www.havingamakelaardij.nl/

Hendriks Agrarische Makelaardij
Hendriks agrarische makelaardij, uw agrarische makelaar
http://www.uwagrarischemakelaar.nl/

Jouwert de Vries Agrarische Makelaardij
Agrarische makelaardij jouwert de vries is een gespecialiseerd bedrijf dat voornamelijk actief is in de provincie fryslân. door een jarenlange ervaring is er een enorme kennis opgebouwd betreffende de onroerend goed markt van de agrarische sector
http://www.jouwertdevries.nl/

Klaver Makelaardij
Klaver makelaardij is al ruim tien jaar een begrip in de agrarische sector in nederland. zij gaat altijd voor de hoogste prijs voor de agrarisch ondernemer en levert een maximale dienstverlening aan haar klanten, middels de brede kennis, ervaring en het netwerk dat zij in huis heeft.
http://www.klavermakelaardij.nl/

Koomans Makelaardij
Koomans Makelaardij
http://www.koomans-achterhof.nl/

Makelaar Ballast Agrarisch Onroerend Goed
Taxatietarieven.com
http://ballastagrarischonroerendgoed.coevorden.makelaarstarieven.com/

Makelaar V.O.F. Havinga Agrarisch Onroerend Goed
Taxatietarieven.com
http://havinga.makelaarstarieven.com/

Makelaardij Marten Groothof
Makelaardij marten groothof specialist agrarisch en landelijk vastgoed friesland lippenhuizen.
http://www.martengroothof.nl/

Makelaardij Schokland
De makelaar in nagele is makelaardij schokland. expert op het gebied van erfpacht, kavelruil, onteigening, taxatie, pacht en bemiddeling in de noordoostpolder en omstreken
http://www.makelaardijschokland.nl/

Gerelateerd
 • Eerste financiering via FarmersFunding
  FarmersFunding, het nieuwe online crowdfundingplatform voor de agrarische sector, heeft 3 weken na de oprichting de eerste financiering voor een agrarisch ondernemer kunnen realiseren. Een veehouder gespecialiseerd in de opfok van jongvee ontvangt via platform 100.000 euro financiering als aanvulling op zijn werkkapitaal van een particulier investeerder. De veehouder staat voor het organiseren van een herfinanciering, nu zijn krediet volgend jaar afloopt. Om zonder druk de onderhandelingen met de banken te kunnen voeren, komt de injectie van een ton op het werkkapitaal als geroepen.
 • LTO Noord verkiezingsdebat
  Luisteren + - Hotel van der Valk in Zuidbroek was gisteravond het podium voor het LTO Noord verkiezingsdebat wat werd georganiseerd door LTO Noord en het Gronings Agrarisch Jongeren Kontact (GrAJK). Beide organisaties willen voor hun leden een duidelijk beeld scheppen van politieke partijen die zich hard maken voor de agrariŰrs zodat deze groep verder ?
 • Dijksma wil zich inzetten voor weidevogels
  Staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken wil meer weidevogels en een grotere biodiversiteit in het agrarisch gebied. Zij pakt de handschoen va
 • Brand bij gerberakweker in Nieuwerkerk aan den IJssel, zor..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Meer mogelijk voor bedrijven in agrarische sector in Noord..
  Gedeputeerde Staten van Noord-Holland willen in de Provinciale Ruimtelijke Verordening een aantal aanpassingen opnemen. Daardoor worden gaas- en boogkassen tijdelijk toegestaan, hoeven loonwerkbedrijven niet te verplaatsen naar bedrijventerreinen en kunnen ook kennisinstituten en warmte-, CO2- en energieleveranciers zich in glastuinbouwconcentratiegebieden gaan vestigen. Op 9 februari bespreekt de Commissie Ruimte & Milieu de voorgestelde actualisatie van de Provinciale Ruimtelijke Verordening, die daarna ter inzage wordt gelegd.

 • Privacybeleid